Home  |   Sitemap  |   Contact

English version
ASOCIATIA PRODUCATORILOR DE ENERGIE EOLIANA DIN ROMANIA,
RUSU DE SUS NR.1A, 427206,
judetul BISTRITA-NASAUD,
Telefon/fax 0263 350298/ 0263 350 024
ASOCIATIA PRODUCATORILOR DE ENERGIE EOLIANA DIN ROMANIA. (A.P.E.E.R) este o organizatie non-profit infiintata cu scopul de a proteja, reprezenta si promova interesele economice si legislative referitoare la productia de energie din surse regenerabile (E-SRE), respectiv de a proteja si reprezenta interesele producatorilor de E-SRE, furnizorilor de E-SRE, importatorilor de centrale eoliene si ale altor companii sau institutii implicate in domeniul energiei eoliene, in fata institutiilor statului si in relatia cu alte entitati comerciale sau normative.
Mai multe detalii despre asociatie >Proiectele desfasurate sunt orientate spre cresterea gradului de cunoastere si intelegere a aspectelor implicate in domeniu; protejarea intereselor membrilor; participarea la actul legislativ; protectia mediului inconjurator; responsabilizarea opiniei publice cu privire la problemele de mediu; medierea legaturii dintre membrii asociatiei si autoritatile statului.
Mai multe detalii despre proiectele asociatiei >Cunoasteti toate aspectele implicate de productia de energie in instalatii care folosesc forta vantului? Aici cele mai frecvente intrebari si raspunsuri. Daca aveti si alte intrebari, nu ezitati sa ne contactati.
Raspunsuri gasiti in sectiunea de intrebari frecvente >
ANUNT PUBLIC:

ln conformitate cu prevederile OUG nr.195/2005 privind protectia mediului - cu completarile si modificarile ulterioare si a Legii nr.544/2001 privind accesul la informatie SOCIETATEA/TITULAR: SC BLUE LINE ENERGYSRL ANUNTA publicul interesat asupra depunerii solicitarii si documentatiei tehnice in vederea obtinerii autorizatiei de mediu.

Mai multe detalii: >


^ Scroll to Top